Фаворит Спорт офіційний сайт

ВІТАЛЬНИЙ БОНУС* ДО 10 000 ₴ 300 ФРІСПІНІВ

Букмекерська контора Фаворит була створена у 1999 році. За довгі роки своєї діяльності букмекер отримав позитивну репутацію та визнання серед бетторів. Бренд є офіційним спонсором футбольних клубів, серед яких “Динамо” Київ, “Львів”, “Оболонь”, “Колос”, “Чорноморець”, “Верес”. У 2021 році заклад отримав державну ліцензію КРАІЛ. Ставки на спорт на цій платформі щодня роблять сотні тисяч бетторів. Заклад гарантує щедрі бонусні пропозиції, швидкі виплати та підтримку у будь-який час.

Особливості сайту Фаворит

Favorit sport — одна з провідних українських букмекерських контор з українською ліцензією. Умови та правила БК підходять для повнолітніх клієнтів різного рівня — новачків та професіоналів. У таблиці нижче зібрані основні характеристики Фаворіт спорт:

Країна

Україна

Власник

ТОВ БК “Фавбет”

Дата заснування

1999

Ліцензія

КРАІЛ №433 від 13.12.2022 (на організацію та провадження букмекерської діяльності)

Доступність

Від 21 року

Мовні версії

УКР/ENG

Валюта

Грн\UAH

Платіжні методи

Visa, MasterCard, GooglePay

Мінімальний внесок

100 грн (UAH)

Мінімальна виплата

100 грн (UAH)

Методи реєстрації

За номером телефону та E-mail

Офіційний сайт favbet.ua

Мобільна версія

Є

Мобільний додаток

Android, iOS

Служба підтримки

Онлайн-чат, телефон гарячої лінії, Telegram бот, E-mail

Щоб скористатися всіма перевагами контори, необхідно розпочати з ознайомлення з інформаційними блоками на сайті ресурсу. Фаворит офіційний сайт відрізняється досить стильним дизайном. Основними тонами є рожевий, білий та синій. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, а класична структура. Зрозумілий інтерфейс дарує додаткове естетичне задоволення.

Особливості сайту Фаворит

Зверху праворуч розташовані кнопки входу до особистого кабінету та реєстрації, а ліворуч — логотип бренду. Угорі розташована навігаційна панель. Для любителів ставок на спорт Фаворит пропонує в меню наступні розділи:

  • Спорт.
  • Live.
  • Кіберспорт.
  • Акційні пропозиції.

Центральна частина головної сторінки дозволяє ознайомитися з актуальними промоакціями та майбутніми подіями. Нижня частина присвячена інформаційним розділам — ви знайдете правила та умови, політику конфіденційності, контакти служби підтримки, відомості про доступні платіжні системи. Сайт Фаворит спорт доступний українською та англійською мовами. Є можливість змінити тему — доступні темна та світла версії.

Користувачі цінують цю букмекерську контору за широкий розпис ліній, продуману бонусну систему та якісний сайт. Однак невеликий вибір способів введення та виведення коштів обмежує можливості багатьох бетторів.

Реєстрація в системі

Реєстрація на сайті Favorit дозволить отримувати бонуси, робити ставки та виводити виграші. Створити обліковий запис можуть відвідувачі віком від 21 року. Процес реєстрації простий і займає трохи більш як три хвилини:

  1. Необхідно заповнити спеціальну реєстраційну форму, вказавши номер телефону, електронну адресу та промокод (за наявності).
  2. Далі вкажіть унікальний пароль (щонайменше 8 символів).
  3. Погодьтеся з умовами користувача і натисніть кнопку “Зареєструватися”.
Реєстрація в системі favorit

На вказаний E-mail адміністрація направить листа для активації акаунту — вам потрібно лише перейти за посиланням. Додатково беттор має заповнити анкету нового клієнта та завантажити фото або скан-копії документа, що засвідчує особу. Також потрібно завантажити виписки з банківської картки чи рахунку.

У Фаворит спорт вхід можливий за логіном (номер телефону або E-mail) та паролем. Рекомендується зберегти ці дані для автоматичного входу.

Скільки займає процедура верифікації

Для швидкої верифікації українські користувачі можуть скористатися сервісом державних послуг “Дія” або інтернет-банкінгом (ПриватБанк, Монобанк). Процедура підтвердження триватиме близько 10 хвилин.

В інших випадках співробітники клубу вручну звіряють дані, вказані новим клієнтом у Фаворит особистий кабинет, з наданими документами. Залежно від завантаженості працівників на це може піти до 3 днів. Беттор отримає на пошту листа про успішну верифікацію.

Вибір подій в Favorit

Букмекер пропонує широку лінію спортивних подій, у тому числі ставки на кіберспортивні змагання. Доступні наступні види спорту:

  • хокей;
  • футбол;
  • баскетбол;
  • волейбол;
  • теніс та інші.

Робити на Фаворит спорт ставки можна на спортивні події у форматі прематч та в режимі реального часу. У першому випадку можливий попередній аналіз події до початку змагання. У лайв-режимі ставки можна робити лише після початку змагання.

Грошові транзакції у Фаворит Спорт

Для здійснення фінансових операцій БК Favorit пропонує обмежений перелік платіжних систем. Найзручнішими варіантами є банківські картки Visa та Mastercard. Щоб поповнити рахунок, дотримуйтесь інструкції:

  1. Увійдіть до персонального кабінету.
  2. Відкрийте вкладку “Баланс”.
  3. Виберіть “Поповнення рахунку”.
  4. Виберіть платіжний сервіс.
  5. Введіть реквізити для зарахування коштів та вкажіть суму поповнення.
  6. Підтвердьте проведення операції.

Кошти на баланс зараховуються миттєво і відразу стають доступними для виставлення грошових ставок. Мінімальна сума депозиту — 100 гривень.

Щоб вивести виграш сфаворитспорт, слід використовувати платіжний метод, за допомогою якого поповнювався рахунок. Заявка на зняття грошей оформляється також у персональному кабінеті, але через вкладку “Виведення коштів”. Щонайменше можна вивести 100 гривень. Гроші будуть зараховані на зазначені реквізити протягом доби з моменту подання заявки.

Як укласти першу угоду

Після реєстрації, проходження процедури верифікації та поповнення рахунку слід перейти до розділу доступних подій та зробити вибір. Попередньо потрібно вивчити особливості обраної події та доступні розміри ставок. Перейдіть до вкладки події, натисніть кнопку “Ставка” та виберіть діапазон.

Бонусні пропозиції для новачків

Щоб ставити на спортивні події з вигодою для себе, користуйтеся бонусами від букмекера. Отримати та активувати бонусні заохочення можуть лише зареєстровані беттори. На сайті регулярно проводяться акції від провайдерів з щедрими призовими фондами. Повний список пропозицій можна знайти у відповідному розділі на офіційному сайті ігрового клубу.

Бонуси за реєстрацію фаворит

Для виведення бонусних коштів на реальний рахунок більшість подарунків від Фаворит потрібно відігравати. Умови прописані у правилах акцій. Відігравання не вимагає “Ставка без ризику”. Отже, у вітальний пакет входять наступні пропозиції від букмекера:

  • бонус 100% до суми першого поповнення до 10 000 UAH;
  • страхування першої ставки на спорт — до 500 UAH.

Найпопулярніша пропозиція для новачків — “Ставка без ризику”. Фаворит букмекер пропонує зробити ставку на суму до 500 грн. Вам буде гарантовано повернення поставленої суми, якщо ставка виявиться програшною. Якщо ж парі зіграє, ви отримаєте виграш згідно з коефіцієнтом обраної події. Важливою умовою є вибір результату з коефіцієнтом щонайменше 1,5 для ординарів чи 2,5 для експресів.

Бонуси для постійних клієнтів

На сайті Фаворит спорт регулярно проводяться акції, присвячені важливим спортивним подіям. У рамках таких акцій можуть розігруватись фрібети та інші цінні призи.

Зал легенд. Боксінг Дей

Надається можливість робити прогнози на матчі з футболу в рамках Англійської Прем’єр Ліги (АПЛ) та закріпити їх ставками від 200 гривень у розділі Спорт та LIVE. Ви можете заробляти по 1 балу за кожні 200 гривень.

Ставки з підвищеними коефіцієнтами

Спеціально для своїх клієнтів букмекер обрав топ-події та зробив коефіцієнти ще вищими. Пропозиція актуальна лише на події у світі спорту, які вказані у таблиці на сайті букмекера (оновлення відбувається щодня). Пропозиція дійсна на маркети “Тотал в основний час”, “Перемога в основний час”, “Фора в основний час”, “Подвійний шанс”.

Бонусний код БК Фаворит спорт

Промокоди використовуються для отримання фрібетів та деяких інших привілеїв. Знайти бонусні коди можна на спеціалізованих сайтах, присвячених ігровій тематиці. Ввести промокоди можна через особистий кабінет, вказавши їх у відповідному полі. Бонус-коди використовуються лише один раз. Діють обумовлений час.

Особливості ставок

Ставки будуть дійсно вигідними, якщо серйозно поставитися до аналізу інформації та оцінок коефіцієнтів. Ставку можна зробити кількома способами:

  • поставити на конкретне змагання;
  • певну подію у грі;
  • результат виступу однієї команди.

Велике значення мають коефіцієнти. Тому важливо розуміти як вони працюють. Чим вищий коефіцієнт, тим більше грошей у вас є шанс отримати.

Які існують ставки

У БК Фаворит Спорт запропоновано різні типи ставок. Найбільшою популярність мають такі варіанти:

  • Ординар — ставка лише на одну подію. Це найпростіший формат ставок. Необхідно визначити переможця змагання у конкретному матчі. Для створення заявки достатньо визначитися з подією та натиснути на неї. Потім потрібно вибрати результат та вказати суму ставки.
  • Експрес — це серія ставок, що включає кілька подій. Необхідно визначити кілька результатів, які принесуть прибуток. Коефіцієнти підсумовуються, тому виграш залежить від коефіцієнтів.
  • Система — включає кілька експресів. Тут необов’язково мають зіграти всі події. Якщо одна подія програє, прибуток можна отримати з іншої.

Останній формат підходить професійним бетторам. Початківцям рекомендується вибрати ординар.

Маржа

Маржа у БК залежить не тільки від ринку та різновиду ставки, а й від популярності події. Букмекер встановлює оптимальні значення маржі. Вона досягає 5% у прематчах.

Вибір матчів у режимі Live сягає 300 подій на день. Кількість варіантів ставок нижча за середню. В лайв-лінії середня величина маржі — 6-9%.

Як навчитися робити ставки на сайті Фаворит

Беттори повинні зареєструватися на сайті, відкривши ігровий рахунок. Після успішної авторизації можна розпочинати оформлення ставки:

  1. На головній сторінці офіційного ресурсу перейдіть до прематчевої або Live лінії.
  2. У меню зліва виберіть вид спорту, який вас цікавить.
  3. Виберіть змагання, на яке хочете поставити.
  4. Після відкриття всіх пропонованих результатів натисніть на коефіцієнт одного з них, щоб перемістити його в купон.
  5. У купоні введіть суму ставки та її тип, після чого натисніть на “Зробити ставку”.

Всі розрахунки будуть здійснені після закінчення матчу. Перш ніж робити ставку, потрібно поповнити рахунок на суму від 100 гривень.

Грамотні спортивні прогнози

Щоб досягти успіху, необхідно розробити стратегію ставок. Наведемо найпопулярніші варіанти:

  • Гра на фаворита. Такі ставки зазвичай мають низькі коефіцієнти, але вважаються безпечнішими. Щоб визначити цінні коефіцієнти, потрібно шукати випадки, коли у фаворита є шанс перемогти з великим відривом, виходячи з аналізу статистики та сил команд.
  • Гра на аутсайдера. Такі ставки зазвичай мають високі коефіцієнти, тому можуть приносити більший виграш. Щоб знайти цінні коефіцієнти, досліджуйте деталі матчу (склад команд, травми гравців та їх поточну форму).
  • Ставки на тотал. Є тотали голів, очок та інших подій. Ставка на тотал — це спроба вгадати, чи відбудеться таких подій більше, чи менше певної кількості на момент підбиття підсумків.
  • Ставки на фору. Це різновид ставок, де одній з команд чи гравців надається умовна перевага перед суперником.
  • Стратегія Мартінгейла. Кожну нову ставку потрібно збільшувати вдвічі за невдалого попереднього кроку.
  • Стратегія фіксованих ставок. Робіть фіксовані ставки на кожну подію, незалежно від запропонованого коефіцієнта. Це дозволить контролювати свій банк та знизить ризик втрат.

Якщо ви вирішите скористатися прогнозами, необхідно вивчати інформацію тільки від професійних оглядачів. На складання прогнозів впливають такі фактори:

  • склади команд;
  • статистика попередніх перемог чи поразок;
  • мотивація спортсменів та важливість змагання.

Не варто довіряти всім прогнозам з інтернету — уважно перевіряйте інформацію. Якщо ви вирішите робити онлайн-ставки на спорт у режимі Live, то скористатися прогнозами не вдасться. Рішення мають прийматися миттєво.

Мобільний додаток БК Фаворит

Якщо ви хочете мати постійний доступ до ставок, завантажте спеціальний додаток для мобільних пристроїв. Він працює швидко та дозволяє легко перемикатися між розділами.

Як завантажити програму на смартфон або планшет

Favorit sport завантажити на Android або пристрої Apple пропонується безпосередньо з офіційного сайту клубу. Для цього слід відкрити мобільну версію ресурсу. Внизу головної сторінки є окремий розділ “Мобільні програми” — тут ви зможете завантажити Favorit sport на свій гаджет, обравши програму з необхідною операційною системою. Клієнти з пристроями iOS можуть знайти програму в магазині AppStore.

Особливості роботи служби технічної підтримки

Спеціалісти служби підтримки БК Фаворит спорт відповідають на звернення клієнтів у цілодобовому режимі. Підтримка доступна через лайв-чат, E-mail, чат у Telegram. Працює також телефон гарячої лінії. Будь-які проблеми з реєстрацією, транзакціями чи доступом до профілю будуть оперативно вирішені.

Висновки

Як ви могли переконатись, Фаворит спорт є надійним ігровим ресурсом. Компанія встановлює мінімальні показники маржі, тому спортивні ставки приносять бетторам прибуток. Зробити ставку з гарантією повернення коштів новачкам дозволить спеціальне промо “Ставка без ризику”. Таким чином, є шанс значно збільшити свій бюджет — без ризику та відігравання.

БК Фаворит спорт: переваги

Букмекер тривалий період працює на ринку та має безліч переваг. До основних плюсів БК Favorit відносять:

  • чітко прописані правила заробітку;
  • різноманітний асортимент ставок;
  • додаткові розіграші та акції;
  • оперативна робота служби підтримки.

Крім того, співробітники контори пропонують зручний мобільний додаток. За його допомогою можна комфортно грати зі смартфона. Всі ці особливості зробили букмекера Favorit популярним на сучасному беттинговому ринку.

Відповіді на часті питання

❓ Які бонуси новим клієнтам дарує Favorit sport?
Пропонується бонус 100% від суми першого поповнення. Передбачено також страхування першої ставки на спортивні події до 500 грн. Перші заохочення стають доступними відразу після створення акаунту. Достатньо внести на рахунок щонайменше 100 грн.
❓ Як зареєструватися на сайті Favorit sport?
Створити профіль можна за номером телефону та E-mail. Щоб зареєструватися, перейдіть на сайт Фаворит спорт, у верхньому меню натисніть по кнопці “Реєстрація”. Введіть обов’язкові дані та натисніть кнопку “Зареєструватися”.
❓ Навіщо потрібно проводити верифікацію?
Це необхідно для перевірки документів. Адміністрація клубу має переконатися, що користувач досяг 21-річного віку. Крім того, верифікація — це найкращий засіб захисту коштів від шахраїв.
❓ Чи можна робити ставки у Фаворит спорт з телефону?
Так, букмекер пропонує два варіанти: мобільну версію та спеціальний додаток для Андроїд та Apple. В обох випадках інтерфейс платформи підлаштовується під розміри екрана пристрою і забезпечує зручний геймплей.
❓ Як вивести гроші на картку з Favorit sport?
Перейдіть до розділу “Баланс”, виберіть “Виведення коштів”. Далі виберіть платіжний метод, введіть суму та підтвердьте операцію. Для отримання грошей важливо пройти верифікацію відповідно до правил закладу.
© Copyright 2024 | ТОВ «БУКМЕКЕРСЬКА КОМПАНІЯ «ФАВБЕТ». Всі права захищені.